Bewerkings en verwerkings partners


Onze bewerkings partners houden zich veelal bezig met het op maat zagen van de panelen. Zij kunnen ook complete bouwpakketten voor u samenstellen. U kunt deze partijen echter ook benaderen voor het op de bouwplaats monteren van de SIPs. Hier onder ziet u een overzicht van onze bewerkings partners:

YDD


YDD richt zich op het realiseren van zeer luxe en exclusieve woningen. Unieke, one-off-a-kind projecten. Duurzaamheid, technische innovaties, klantgerichtheid en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel.

Contactpersoon Roland de Roo tel: 06 57 51 26 19

TRK Bouw


TRK Bouw is gevestigd in Papendrecht en vervaardigd dakkapellen, dakopbouwen, woninguitbreidingen en complete woningen. TRK is één van de meest ervaren SIPs verwerkers in Nederland en werkt al vanaf 2010 met SIP panelen maar ook voor HSB kunt u hier terecht.

Contactpersoon is Richard Kleijn tel: 06 51 76 34 40

 

SIPPS B.V.


SIPPS B.V. is gevestigd in Wekerom op de Veluwe. Een verwerker met een zeer ruime ervaring op het gebied van SIPs, gespecialiceerd in complete SIPs en HSB constructies.

Contact persoon is Marcel Kok tel: 06 13 21 94 94

SIP Bouwtechniek


Sip Bouwtechniek is gevestigd in Kootstertille. Een verwerker van het eerste uur en gespecialiceerd in het maken van complete SIPs constructies.

Contact persoon is Andries Miedema tel: 06 53 32 81 94