Intensive samenwerking tussen Sips Supply, Easy Living Green en KTP Engineering.

Afgelopen week zijn de heer Jan van Schip van Easy Living Green, Arthur Tromp van Sips Supply B.V. en Henry Penninkhof van KTP Engineering een samenwerking aangegaan om het woonconcept van Easy Living Green door te ontwikkelen.

De bovengenoemde partijen werken al langer samen maar willen het woonconcept naar een nog hoger niveau brengen en hebben daarom de handen ineen geslagen een convenant getekend.

Er is veel belangstelling voor de modulaire woningen van Easy Living Green. De woningen zijn een mix van een normale woning en een Tiny house en zijn opgebouwd uit meerdere 3x6 meter units die vrij zijn in te delen. Ook kan met dit modulair systeem gebouwd worden in meerdere bouwlagen, kortom ideaal om in Sips uit te voeren.


De slanke, hoogwaardig isolerende Sips panelen zijn zeer sterk, gemakkelijk te verwerken en zijn prijstechnisch zeer aantrekkelijk ten opzichte van andere bouwmethoden, aldus de heer Van Schip. Een prettige bijkomstigheid zijn de vaste ketenpartners van Sips Supply waar je gelijk gebruik van kunt maken. Ze weten hoe het werkt kennen het product en indien nodig kunnen ze je het werk uit handen nemen, zo stellen ze mij in staat om meer dingen te doen.


De ervaring binnen KTP Engineering maakt het mogelijk om nog meer te optimaliseren aan de praktische kant. Ik denk dat we een goede basis hebben gelegd doordat we eerst een paar projecten in de praktijk hebben gemaakt. Met deze ervaringen zijn we om de tafel gaan zitten en hebben gekeken hoe we het nog meer kunnen verbeteren en optimaliseren, aldus de heer Penninkhof.


Wat voor ons als Sips Supply belangrijk is, is dat de klant zich prettig voelt bij onze werkwijze.